ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 (video)


Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρόμητου με 0-1, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
H επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού ήταν περιπετειώδης, καθώς ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ, ο Modesto στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά, ο Μήτρογλου έκανε μια νέα κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Λαζαρίδη, βρήκε στο δοκάρι και ο Fuster με γυριστό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 32′.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός παραμένει μόνος πρώτος με 15 βαθμούς και το απόλυτο των νικών σε πέντε αγώνες, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 9 βαθμούς.
Τα γκολ: Fuster 32′
Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Iglesias, Brito, Epstein, Δημούτσος (Garcia 78′), Kuqi (Καραμάνος 57′), Chumbinho (Beljic 60′).
Ολυμπιακός: Carroll, Παπάζογλου (Greco 28′), Χολέμπας, Contreras, Μανωλάς, Modesto (Σιόβας 78′), Ibagasa, Μανιάτης, Fuster, Machado, Μήτρογλου (Diogo 83′).

Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: