ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Πανθρακικός – Βέροια 0-1 (video)

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Βέροια, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο 45λεπτο η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν απόλυτη, με σημαντικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ. Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, στο 50, ο νεοεισελθών Νίκος Καλτσάς πήρε την ασίστ από τον Olaitan και δεν δυσκολεύθηκε σε κενή εστία να γράψει το 0-1.
O Πανθρακικός δεν κατάφερε να απειλήσει, παρά μόνο στο 84΄ αλλά ο Lopez κράτησε το «μηδέν» αποκρούοντας το σουτ του Κυβελίδη. Για την ομάδα της Κομοτηνής, η σημερινή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 18 μήνες και συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου του 2011 όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Δόξα Δράμας, για το πρωτάθλημα Β’ εθνικής.
Το γκολ: Καλτσάς 50′
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός:
Adilovic, Vairoi, Παπαδόπουλος, Lucero, Serfa, Munafo(71΄ Μίνγκας), Baikara(53΄ Κυβελίδης), Χρήστου (82΄ Κοντογουλίδης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης.
Βέροια: Lopez, Γεωργιάδης, Kali, Γεωργέας, Καλογέρης, Perez(46΄ Καλτσάς), Olaitan, Καφές (83΄ Βεργώνης), Bargan(67΄ Bellon), Costly, Orestes.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πανθρακικός – Βέροια 0-1


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: