ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-3 (video)

Με μία πειστική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ νίκησε την Ξάνθη στα Πηγάδια με 0-3 για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, στο ίσως καλύτερο φετινό παιχνίδι του.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με τον Αθανασιάδη να σκοράρει σε πέναλτι που κέρδισε ο Κάτσε από τον Κομεσίδη. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον πλήρη έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η Ξάνθη άγγιξε την ισοφάριση στο 40′, όταν ο Marcelinho αστόχησε με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.
H πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ του ΠΑΟΚ στο 54′, όταν ο Robert από πλάγια θέση νίκησε τον Viviani κάνοντας το 0-2 και στο 89′ ο Lazar διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 9 βαθμούς ενώ η Ξάνθη παρέμεινε στους 5. 

Τα γκολ: Αθανασιάδης (πεν.) 9′, Robert 54′,  Λάζαρ 88ο λεπτό.
Ξάνθη: Viviani, Μπαξεβανίδης (Kazumpa 70΄), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Marcelinho, Onwatchi (Marin 56΄), Markovski, Πλατέλας (Μάνταλος 56΄), Βασιλακάκης, Dani.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino (Σταφυλίδης 70′), Etto, Khumalo, Κατσικάς, Κάτσε, Lazar, Robert (Ιντζίδης 90΄), Φωτάκης, Lawrence (Γιάννου 86′), Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-3



Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την Ξάνθη!!!

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: