ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, στο γήπεδο της Λιβαδειάς, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική της Super League.
Το πρώτο μέρος ήταν κακό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Παναθηναϊκός, όμως, κατάφερε να προηγηθεί στο 40′, όταν ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Fornaroli εντός περιοχής και ο Toche ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν...

ανύπαρκτος επιθετικά, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που πίεσε και τελικά ανταμείφθηκε στο 77′ με τον Iglesias να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 77′, μετά από σέντρα του Beljic.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 8 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί στο 12η θέση με τον Πανθρακικό με 3 βαθμούς.
Τα γκολ: Toche (πεν.) 40′ – Iglesias 77′
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός:
Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Pinto, Boumsong (Velasquez 65′), Vitolo, Μαρίνος (Quincy) 80′), Fornaroli (Zeca 58′), Sissoko, Μαυρίας, Toche.
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Iglesias, Brito, Δημούτσος (Beljic 72′), Chumbinho (Καραμάνος 80′), Epstein, Kuqi.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1


sportena.com/
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: