ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Πλατανιάς – Πανθρακικός 2-0 (video)

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία πανηγυρίζει ο Πλατανιάς Χανίων. 
Η κρητική ομάδα επικράτησε στο Παγκρήτιο 2-0 του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, υποχρεώνοντας την ομάδα της Κομοτηνής στη δεύτερη ήττα της.
Αν και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο… ζωηροί στα πρώτα λεπτά, σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και sτο 30΄, μετά από κόρνερ του Kalaidjic o Αναστασάκος σκόραρε με κεφαλιά το «παρθενικό» τέρμα του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Πανθρακικός προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Baikara στο 39΄ που μπλόκαρε ο Κηπουρός, όμως στο 43΄ η ομάδα των Χανίων διπλασίασε τα τέρματά της με δυνατό σουτ του Μαραγκουδάκη.
Το 2-0 του ημιχρόνου καθόρισε και την έκβαση του αγώνα, αφού ο Πανθρακικός δεν φάνηκε να έχει το σθένος για να ανατρέψει την κατάσταση.
Τα γκολ: Αναστασάκος 30′, Μαραγκουδάκης 43′
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Agilera, Kalaidjic(82΄ Mirceta), Ukar (60΄ Gonzalez), Τζανής, Ποτουρίδης, Udoji (88΄ Παληγεώργος)
Πανθρακικός: Andilovic, Billarejo, Στάθης, Lucero, Cerfa, Μίνγκα (46΄ Κοντογουλίδης), Munafo, Κυβελίδης, Baikara, Σαρακατσάνος, Πρίττας (58΄ Μιχαλόπουλος, 71΄ Γωνιάδης)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πλατανιάς – Πανθρακικός 2-0


sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: