ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, μπροστά σε 5.000 θεατές στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.
O ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Khumalo από τον Navarro και ο Perrone το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0-1. Στο 26′ και στο 27′ ο Rayo σημάδεψε το δοκάρι του Γλύκου σε μοναδικές ευκαιρίες για τον Αστέρα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Lawrence εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Lazar και με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64′ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Τσαμπούρη στον Lawrence, με τον Μήτσιο να δείχνει «παίζεται». Στο 84′ ο Αστέρας είχε και τρίτο δοκάρι με τον Rayo. Τελικά, τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χάρισε στο 88′ o Στέφανος Αθανασιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Τσαμπούρη σε σουτ του Γεωργιάδη. Στο 89′ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο του Lawrtence στον Κουρμπέλη και στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Bartolini με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τα γκολ: Lawrence 46′, Αθανασιάδης (πεν.) 88′ – Perrone (πεν.) 20′
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος (46′ Etto), Κατσικάς, Khumalo, Σταφυλίδης (63′ Γεωργιάδης), Φωτάκης (Γιάννου 82′), Lazar, Κάτσε, Lino, Lawrence, Αθανασιάδης.
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Τσαμπούρης, Bartolini, Sankare, Πιπίνης, Alvarez (89′ Ντινιωτάκης), Ucero, Rayo, Navarro (80′ Κουρμπέλης), De Blasis (52′ Formica), Perrone.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1
 

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: