ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 2-1 (video)

Με τον Rayos να μη σημαδεύει δοκάρια, αλλά δίχτυα και τον Perone να σκοράρει και πάλι, ο Αστέρας νίκησε τον Πλατανιά με 2-1 στην Τρίπολη και έφτασε τους εννιά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη Super League. 
O Αστέρας μπήκε νωθρά στο γήπεδο μπήκε νωθρά στο γήπεδο, παρόλο που ο Πλατανιάς περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. 
Τη λύση έδωσε στο 43′ με πλασέ στην κίνηση ο Rayos, που μετά τα τρία δοκάρια στην Τούμπα, την προηγούμενη αγωνιστική λυτρώθηκε με αυτό το γκολ. 
Στο 48′ ο Perone με σκαφτό σουτ έκανε το 2-0 και τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Αστέρα. Ο Πλατανιάς αντέδρασε και στο 71′ μείωσε σε 2-1 με ένα κεραυνό του Udoji, που σκόραρε απέναντι στην παλιά ομάδα του, αλλά στη συνέχεια ο Αστέρας διατήρησε εύκολα το αποτέλεσμα. 
Τα γκολ: Rayos 43′, Perone 48′ – Udoji 71′ 
Οι συνθέσεις: 

Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Τσαμπούρης, Πιπίνης (85′ Castels), Alvarez (56′ Cardasio), Sankare, Κουρμπέλης, Ucero, Navarro, Rayos, De Blasis (70′ Formica), Perone. 
Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Τζάνης, Kalaidjic (52′ Mirceta), Aguilera, Oudoji, Ukar, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος. Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 2-1


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: