ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Κέρκυρα – ΟΦΗ 2-1 (video)

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Κέρκυρα, πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή νίκη της, με 2-1 επί του ΟΦΗ εντός έδρας, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.
Οι Φαίακες χτύπησαν δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά, καθώς στο 29′ ο Αγρίτης με δεξί σουτ πέτυχε το 1-0 και στο 32′ ο Γιάντσης με αριστερό βολέ σημείωσε το 2-0.
Ο ΟΦΗ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 57′, με τον Souza να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Ζορμπά. Στο 77′ η Κέρκυρα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της αποβολής του Κοντοδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι Κρητικοί έχασαν την ευκαιρία του αγώνα στο 89′, με τον Αναστασόπουλο να αποκρούει εξ επαφής πλασέ του Περογαμβράκη και στην εξέλιξη της φάσης τον Παπάζογλου να αστοχεί με κεφαλιά προ κενής εστίας.
Τα γκολ: Αγρίτης 29′, Γιάντσης 32′ – Souza 57′
Οι συνθέσεις:Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης, Eder, Ηλιάδης, Leon, Αγρίτης, Μπάργκογλου (26′ Γιάντσης, 82′ Αρμένης), Καραλής, Κρητικός.
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Souza, Veron, Μπανούσης (75′ Περογαμβράκης), Ζαχαράκης, Ιωαννίδης (46′ Βιτώρος), Sisic, Κουτσιανικούλης (46′ Ζορμπάς), Παπάζογλου.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Κέρκυρα – ΟΦΗ 2-1


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: