ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 3-0 (video)

Με πρωταγωνιστή τον Rayo ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 3-0 της Κέρκυρας πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός ήταν πραγματικά ο ηγέτης της ομάδας της Αρκαδίας καθώς άνοιξε το σκορ, αλλά ήταν και αυτός που σέρβιρε τα άλλα δύο στον Perrone και τον Πιπίνη για να φτάσει ο Αστέρας σε αυτό το θριαμβευτικό 3-0.

Μετά από μία άκαρπη υπεροχή στο πρώτο μέρος ο Rayo βρήκε τρόπο ξεκλειδώσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Φαιάκων στο 60′ με ωραία εκτέλεση φάουλ.
Στο 74ο λεπτό με τακουνάκι βρήκε εντός περιοχής τον Perrone, ο οποίος νίκησε τον Αναστασόπουλο κάνοντας το 2-0 και το το σκορ έκλεισε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν σε μία αντεπίθεση των Αρκάδων, πάλι ο Rayo βρήκε με εκπληκτική κάθετη πάσα τον Πιπίνη, ο οποίος έκανε εύκολα το 3-0.
Τα γκολ: Rayo 60′, Perrone 74′, Πιπίνης 78′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Fulop, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Sankare, Bartolini, Alvarez, Ucero, Navarro, Rayo (80′ Canto), Μπακασέτας (58′ de Blashis), Perrone (80′ Ντινιωτάκης).
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Βενέτης, Fernandez, Hable, Ηλιάδης (63′ Καραπέτσας), Καραλής, Τσουμάνης (63′ Τσοκάνης), Leon, Μπάρκογλου (74′ Αγρίτης).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 3-0



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: