ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Λεβαδειακός – Πανιώνιος 3-0 (video)

Όσα γκολ δεν είχε βάλει έως τώρα ο Λεβαδειακός στο πρωτάθλημα, τα έβαλε μαζεμένα στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο, πετυχαίνοντας, έτσι, μια άνετη νίκη με 3-0 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League. 
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βασιλείου βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Napoleoni ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 9′ ο ίδιος παίκτης μετά από ασίστ του Κόρμπου έκανε δύο τα τέρματα του Λεβαδειακού. 
Το επιθετικό κρεσέντο των Βοιωτών συνεχίστηκε στο 17′ όταν ο Ζησόπουλος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Poy έγραψε το 3-0. 
Ο Λεβαδειακός δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να πιέζει και έπειτα από δύο λεπτά ο Napoleoni είχε σουτ στο δοκάρι. 
Τα γκολ: Βασιλείου 3′, 9′, Ζησόπουλος 17′ 
Οι συνθέσεις: 

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Mendy, Josemi, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Napoleoni, Poy (84′ Miljevic), Martins (72′ Μαχαίρας), Βασιλείου (87′ Κουτσόπουλος). 
Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33′ Μιλοβάνοβιτς), Ντούνης (60′ Καμπάνταης), Αραβίδης (46′ Κολοβός), Μενδρινός, Διαμαντάκος. 
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Λεβαδειακός – Πανιώνιος 3-0


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: