ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Πλατανιάς – Ξάνθη 3-2 (video)

Απίστευτο ματς έγινε στα Χανιά, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει στο 89′ και τον Πλατανιά να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, με 3-2.
Η Ξάνθη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε στο 11′ με τον Gleyson, όμως οι ισορροπίες άλλαξαν στο 39′ όταν ο Marin αποβλήθηκε επειδή χαστούκισε τον Μαρτσάκη και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
O Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47′ με αυτογκόλ του Gleyson και να πάρει προβάδισμα στο 84′ με τον Doe. Η Ξάνθη πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με τον Βασιλακάκη, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Doe με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Τα γκολ: Glayson (αυτ.) 47′, Doe 84′, 90+1 – Glayson 11′, Βασιλακάκης 89′
Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος (87΄ Mirceta), Μαρτσάκης, Aguilera, Kaladjic(78΄ Γιακουμάκης), Udoji, Ukar (46΄ Gonzalez), Lawrence.
Ξάνθη: Viviani, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Marin, Markovski (61΄ Μάνταλος), Marcelinho (76΄ Φλίσκας), Βασιλακάκης, Glayson, Βάλλας, Dani, Ρανός (42΄ Πλατέλλας).
Δείτε 
το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Πλατανιάς – Ξάνθη 3-2
sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

greecelands είπε...

Καλησπερα! Καλο Μηνα!

Ολα τ'αστέρια τ'ουρανού να συγκριθούν μαζί σου δε φτάνουνε την ομορφιά που έχει η ψυχή σου