ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: ΠΑΟΚ – Άρης 4-1 (video)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να μετατρέψει το ντέρμπι με τον Άρη σε περίπατο και να πανηγυρίσει μία ευρεία νίκη με 4-1 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League.
Το πρώτο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που πανηγύρισαν τέσσερις φορές για τα γκολ των Lawrence, Κατσικά, Φωτάκη και Αθανασιάδη (με υπέροχο γυριστό βολέ) σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατέκλυσαν την Τούμπα. Από τον Άρη, πέραν του συγκινητικού Aganzo, που μείωσε σε 3-1 και του φιλότιμου Καπετάνου, ουδείς κατάφερε να σταθεί στο γήπεδο.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά οι αξιόλογες φάσεις ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΟΚ τέλειωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολών του Κατσικά (φάουλ στον Aganzo) και του Lawrence (έσπρωξε τον Γιαννιώτα) στις καθυστερήσεις και ο Άρης με δέκα λόγω αποβολής του Γιαννιώτα (δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Lawrence), ενώ στο τέλος αποβλήθηκε και ο Γιώργος Δώνης.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ φτάνει τους 12 βαθμούς και είναι δεύτερος μαζί με τον Πανιώνιο, ενώ ο Άρης έμεινε στην ένατη θέση με πέντε βαθμούς.
Τα γκολ: Lawrence 12′, Κατσικάς 23′, Φωτάκης 30′, Αθανασιάδης 43′ – Aganzo 39

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ
: Γλύκος, Etto, Khumalo, Κατσικάς, Lino, Φωτάκης, Κάτσε (66′ Γεωργιάδης), Lazar, Robert (80′ Σαλπιγγίδης), Lawrence, Αθανασιάδης (Πέλκας 90′).
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης (63′ Αγγελούδης), Pulido, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Νταμαρλής (46′ Παπαστεργιανός), Coelho, Σουνάς (46′ Μαργαρίτης), Καπετάνος, Γιαννιώτας, Aganzo.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης 4-1


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: