ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO: To μήνυμα της Τατιάνας στη Νανά Καραγιάννη και η υπόσχεση της να μπει στο νοσοκομείο!

Η Νανά Καραγιάννη τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με την νευρική ανορεξία. Η δημοσιογράφος δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που όλοι γνωρίσαμε στο ξεκίνημά της στην τηλεόραση.
Τo TLIFE είχε ασχοληθεί με το πρόβλημα της δημοσιογράφου μιλώντας με γιατρούς οι οποίοι μας τόνισαν την κρισιμότητα της κατάστασής της.
 Η Νανά είναι από τα αγαπημένα παιδιά της Τατιάνας και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα δεν θα μπορούσε να μην την αγγίξει. Η εκπομπή της έχει προσπαθήσει να την βοηθήσει στο παρελθόν να ξεκινήσει θεραπεία την οποία όμως η δημοσιογράφος με τα γαλάζια μάτια ακολούθησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
 Η παρουσιάστρια του Μίλα θέλησε σήμερα να δώσει ένα μήνυμα στην Νανά προσπαθώντας να την κάνει να δει καθαρά την κατάστασή της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο facebook σοκάρουν και η Τατιάνα προβληματίστηκε αρκετά για το αν πρέπει να της προβάλει στην εκπομπή καθώς τα δημοσιεύματα έλεγαν πως η Νανά αντιμετωπίζει με αγωγή το πρόβλημά της. Τελικά, η ανησυχία της Τατιάνας και η αγάπη της για την Νανά την έκαναν να της στείλει σήμερα ένα σκληρό αλλά αφυπνιστικό και αληθινό μήνυμα με την παράκληση να μπει αμέσως στο νοσοκομείο!
Η Νανά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή υποσχέθηκε ότι θα μπει στο νοσοκομείο ενώ ανέφερε πως η οικονομική της κατάσταση ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας. Η δημοσιογράφος δήλωσε σοκαρισμένη από τα όσα είδε στην εκπομπή και ευχαρίστησε τόσο τους γιατρούς που τους πρόσφερουν βοήθεια όσο και την Τατιάνα. “Κι εγώ έχω κουραστεί με όλα αυτά. Τι νομίζετε ότι μου αρέσει; Όλο με αυτό ασχολούμαστε…”, ανέφερε η Νανά.


tlife ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: