ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Παντελής Παντελίδης: ποιος ο νέος σταρ του ελληνικού τραγουδιού; (video)

Ποιος είναι ο νέος σταρ του ελληνικού τραγουδιού, Παντελής Παντελίδης; Διαβάστε τα πάντα για τον Παντελή Παντελίδη.
Σάλος προκλήθηκε απο την είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης πέθανε σε τροχαίο. Η είδηση αποδείχτηκε μια κακόγουστη φάρσα.
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στη Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργάζεται ως αξιωματικος του πολεμικού ναυτικου αλλά το μεγάλο πάθος του είναι το τραγούδι.
Τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αίσθηση με την φωνή και τα τραγούδια του. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς επαγγελματικά τραγουδάει μόνο τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Τα Video με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του είναι διάσημα και έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views στο youtube. Έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και όλοι μιλούν για ένα σπάνιο ταλέντο. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω». Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος απο προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομα της , «Αθηνά».
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει σπουδάσει ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι. Είναι αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα γράφει ο ίδιος. Έμαθε να παίζει μουσικά όργανα μόνος του και να συνθέτει μελωδίες. Αποτελεί λοιπον ένα φαινόμενο και θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες. Μάλιστα, η απήχηση που έχει στο κοινό δείχνει πως ήρθε για να μείνει! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν χαρακτηρίσει Justin Bieber της Ελλάδας!
Για πολλά χρόνια ο Παντελής Παντελίδης τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Γρήγορα η φήμη του απλώθηκε και όπου εμφανίζεται επικρατεί το αδιαχώρητο. Στο πλευρό του πάντα είχε τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.
Αυτό το φυσικό ταλέντο δεν γινόταν να μείνει ανεκμετάλευτο! 
Σημαντικοί συντελεστές τον πλησίασαν κα σήντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ο πρώτος του δίσκος. Μάλιστα έχει ήδη κυκλοφορήσει το video clip του κομματιού «Δεν ταιριάζετε σου λέω» και φυσικά μετράει πάνω από 300.000 views.


fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: