ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-0


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σάββατο: 20-10-2012
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ιδανική πρεμιέρα για τα Γρεβενά Αεράτα που επιβλήθηκαν του Παναργειακού ΄Αργους σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παρόλο που είχαμε λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, το παιχνίδι είχε φανταστικό ρυθμό με την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει ταχύτατα από δυο καλογυμνασμένα σύνολα.
Τα Αεράτα είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ο Παναργειακός στο τέλος που προσπάθησε να ισοφαρίσει ουσιαστικά δεν μπόρεσε να «σπάσει» την καλοστημένη αμυντική διάταξη και την πυκνότητα στις γραμμές των γηπεδούχων. Γεγονός είναι ότι οι φιλοξενούμενοι ως «νεοφώτιστοι», εντυπωσίασαν με το πάθος που έδειξαν.
Μόνο στο τελευταίο διάστημα είχαμε δυνατά μαρκαρίσματα και ο διαιτητής ελέγχεται για πλημμελή πειθαρχικό έλεγχο και για λάθη αποφάσεις.
ΦΑΣΕΙΣ &ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο
19ο λεπτό – Διείσδυση του Αθανασιάδη από αριστερά, τροφοδότησε πολύ ωραία το Βελλίδη που από το ύψος της περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Βίδρας.
28ο λεπτό - Σέντρα του Κατσαντώνη, κεφαλιά του Ντινόπουλου πέρασε άουτ.
Β’ ημίχρονο
51ο λεπτό – Εκπληκτική κάθετη πάσα του Θ. Λάλλου στο Ντινόπουλο που ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι από τον Αντωνίου. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νασιόπουλος σημειώνοντας το 1-0.
57ο λεπτό – Βολίδα του Τσαμτσάκη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βίδρα και πέρασε άουτ.
69ο λεπτό – Σουτ του Ιωαννίδη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.
89ο λεπτό – Τετ-α-τετ ο κορυφαίος του αγώνα Θ. Λάλλος μετά από ασίστ του Χαματάι, απώλεσε όμως μοναδική ευκαιρία και απομάκρυνε ο Σαραφιανός.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Στεφάνου, Μαραζόπουλος, Παπαδόπουλος (Ε.Π.Σ. ΘΕΣΠΩΤΙΑΣ)
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Γιάννης Σαμαράς): Βίδρας, Νασιόπουλος, Δημητριάδης, Αλεξανδρής, Κατσαντώνης, Ιωαννίδης, Χαματάι, Σ. Μπαλοδήμος (80΄Τσαπατσάρης), Θ. Δημόπουλος (88΄Αποστολίδης), Π. Λάλλος, Ντινόπουλος (69΄Αναστασιάδης)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός, Σιδηρόπουλος, Βακαλόπουλος, Μουταρίδης (81΄Τσιγαρίδας), Αντωνίου, Ιωάννου, Βλαχόπουλος, Αθανασιάδης (56΄Ιωαννίδης), Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος (76΄Ζέκιου)
Φώτης Μπαζάκας


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr
Τελευταίες ειδήσεις




Europa Casino



Δεν υπάρχουν σχόλια: