ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 1-3 (1-1)

Α.Ε.Π. 4Χ4
Την τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε η ΑΕΠ Βατολάκκου στο Σειρήνι, διατηρώντας την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Καμβουνιακό.
Για ακόμη μία φορά η ομάδα του Βατολάκκου έκανε ανατροπή στο εις βάρος της σκορ και δείχνει ότι διαθέτει ένα καλοδουλεμένο σύνολο με μεγάλες αντοχές.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου και τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν φάσεις απέναντι στις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι αφύπνησαν τον αγώνα, όταν άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Γρίδα και οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την πρώτη φάση στο επόμενο λεπτό, πέρνοντας μάλιστα τα ινία του αγώνα για τα υπόλοιπα λεπτά του 1ου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Κοτζατίσογλου σε1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΠ ήταν αυτή που δημιούργησε και εκμεταλεύτηκε τις φάσεις του αγώνα, με τον Καραγιάννη να κάνει την ανατροπή του αγώνα στο 60' και στο 63' να σφραγίζει τη νίκη με σκορ 1-3.
Η γηπεδούχοι απείλησαν λίγο πριν τη λήξη, χάνοντας πέναλτι στο 72' με τον Γρίδα.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
α' ημίχρονο
21' σέντρα του Τσιάτσιου στην περιοχή, εκτεθειμένη η άμυνα, ο αμαρκάριστος Γρίδας με προβολή έκανα το 1-0 για τη Σειρήνα.
23' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Καραγιάννη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σιούμπουρας.
26' σουτ του Ντεμάι από καλή θέση, απέκρουσε ο Σιούμπουρας.
29' γέμισμα στον Καραγιάννη ο οποίος βγήκε σε θέση τετ ατετ, δεν έκανε το πλασέ στην εστία του Σιούμπουρα, τον απέφυγε και πήγε να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία και ανατράπηκε από αμυντικούς της τοπικής ομάδας. Το πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι δεν δόθηκε από τον διαιτητή κ. Πάνο, δίνοντας κίτρινη κάρτα στον Καραγιάννη για θέατρο. Οι διαμαρτυρίες του προπονητή της ΑΕΠ Χρ. Λάλλου, είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του από τον πάγκο του.
34' δυνατό μακρινό σουτ του Σάλλο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σιούμπουρα.
39' πολύ καλό σουτ του Μήτσιου, μπλόκαρε ο Τσακστάρας.
42' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτζατίσογλου από πλάγια θέση, η μπάλα με τα φάλτσα που έδωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ κατέληξε στα δίχτυα του Σιούμπουρα για το 1-1.
β' ημίχρονο
60' πέναλτι που κέρδισε ο Καραγιάννης σε ανατροπή του στην περιοχή της Σειρήνας, εκτέλεσε ο ίδιος στο 61ο λεπτό με επιτυχία για το 1-2 και την ανατροπή στο σκορ για την ομάδα του Βατολάκκου, γεγονός που αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, ότι είναι καλά γυμνασμένη και φέρνει θετικά αποτελέσματα.
63' αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Σειρήνας, ο έμπειρος φορ του Βατολάκκου έκανε το καθήκον του εκμεταλλευόμενος τη φάση και σε πρώτο χρόνο πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Σειρήνας για το τελικό 1-3.
64' στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σειρήνα αντέδρασε σε μια πολύ καλή στιγμή για τη Σειρήνα να μειώσει, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιάτσιου, πετάχτηκε ο Αντωνιάδης, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη καταλήγοντας λίγο άουτ.
72' πέναλτι που κέρδισε η Σειρήνα σε ανατροπή του Νικολαίδη, εκτέλεσε ο Γρίδας απέναντι στον Τσακστάρα, αλλά ο έμπειρος πορτιέρο της ΑΕΠ απέκρουσε εντυπωσιακά, διατηρόντας το σκορ στο 1-3. 
Διαιτησία: Πάνος, Κωνσταντής, Στεργιόπουλος (ΕΠΣ Γρεβενών).
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ: Σιούμπουρας, Κόνι, Ασλανίδης, Φούντογλου, Μπαλντούμης Ν. (86' Γιώτας), Μήτσιος, Φαρμάκης, Γρίδας, Νικολαίδης, Τσιάτσιος, Αντωνιάδης (85' Τσιάτσιος)
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Αράπογλου Ευ. (77' Καραγκιόης), Αράπογλου Ελ., Παπαηλίας, Σάλλος, Παπαδόπουλος (85' Κεχαγιάς), Κοτατίσογλου, Αράπογλου Ι., Καραγιάννης, Ντεμάι (86' Κύρου).

Δείτε φωτό από τον αγώνα
Δείτε τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής εδώ



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: