ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΚΑΜΒΟΥΝ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ 1-4 (0-0) (5η Αγωνιστική)

Το αήττητο σερί του Βατολάκκου φρέναρε η Δεσκάτη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης και απολαμβάνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και...

συνεχούς βροχόπτωσης, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο (στα περισσότερα σημεία του γηπέδου κρατούσε νερά) και δεν επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποδώσουν παιχνίδι ποιότητας και τεχνικής.
Παρ' όλα αυτά η Δεσκάτη επικράτησε της τύχης και στο 60' πήρε προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι και αποβολή σε ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου.
Η αποβολή και το εις βάρους της πέναλτι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι για την τοπική ομάδα και πριν συνέλθει από όλα αυτά, σε μικρό χρονικό διάστημα δέχτηκε άλλα δύο τέρματα, γεγονός που αν και πίεσε μπροστά, δεν είχε την τύχη να ανατρέψει το σκορ στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
α' ημίχρονο
12' εκτέλεση φάουλ με τον Γκουγκουγιάννη, η κεφαλιά του Σωτήρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
20' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Σάλλο, απέκρουσε προς στιγμήν ο Κοτίτσας, ο Ντεμάι διεκδίκησε τη μπάλα και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Δεσκάτης, πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή του αγώνα κ Θάνο.
28' δυνατό σουτ του Παπατσάνη, η μπάλα βρήκε σε σώμα και κατέληξε κόρνερ.
36' σουτ του Κούτουλα πέρασε άουτ.
43' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Καραγιάννη η μπάλα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτίτσα.
β' ημίχρονο 
60' πέναλτι που κέρδισε η Δεσκάτη εκτέλεσε με επιτυχία ο Σωτήρης και έκανε το 0-1.
67' με πλασέ ο Σωτήρης διπλασίασε για την ομάδα του 2-0.
71' ο Γκουγκουγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακστάρα για το 0-3.
81' πάσα του Κοτζατίσογλου στην περιοχή των φιλοξενούμενων βρήκε τον Καραγιάννη, ο οποίος μετά από ωραία προσποίηση πλάσαρε τον Κοτίτσα για να μειώσει σε 1-3.
83' παράλληλη πάσα του Καραγιάννη στον Ι. Αράπογλου, από καλή θέση έκανε το πλασέ, αλλά ο Κοτίτσας απέκρουσε.
87' γέμισμα που έγινε στον Κούτουλα εκμεταλλεύθηκε με το καλύτερο, όταν έξω από την περιοχή έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ για να πετύχει ένα φανταστικό γκολ για το τελικό 1-4.
Διαιτησία: Θάνος, Κωνσταντής, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Αράπογλου Ελ.,  Καραγκιόζης (60' κόκκινη), Παπαηλίας, Σάλλος, Παπαδόπουλος (72' Μαγιάννης), Κοτζατίσογλου, Αράπογλου Ι., Καραγιάννης, Ντεμάι (82' Κύρου).
Καμβουνιακός Δεσκάτης: Κοτίτσας, Κόπος Κ., Παπατσάνης (84' Τσιλινίκος), Σωτήρης (24' Πιτιλάκος), Λαποκαπάς, Παπακωνσταντίνου, Κούτουλας, Γκουγκουγιάννης, Λιάγκας, Σωτήρης Ι. (75' Τσικρίκης), Κούτρας.

Δείτε φωτό από τον αγώνα
Δείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής εδώ




Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής εδώ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: