ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση Αλαφούζου στον ΑΝΤ1 για τη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Lazio

Αιχμές εναντίον της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Lazio για το Europa League άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς -και μέσω του προσφιλούς του Twitter- ο πρόεδρος των «πράσινων» ανέβασε διαδοχικά δυο σχόλια.
Στο πρώτο απ’ αυτά λοιπόν μιλά για ...«άλλη μια στρεβλή και αντι-Παναθηναϊκή βραδιά από τον ΑΝΤ1» και στο άλλο κάνει λόγο για «συνωμοσίες δημοσιογράφων», για τις οποίες οι ίδιοι θα έπρεπε να ντρέπονται.
Μετά τα τιτιβίσματα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρενέβη και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 κατηγορώντας το κανάλι για εμπάθεια κατά του Παναθηναϊκού.
«Εκφράζω την βαθύτατη λύπη μου για το κανάλι. Υπάρχει προκατάληψη από το ΑΝΤ1 και την εκπομπή για τον Παναθηναϊκό. Έγινε μία στρεβλή παρουσίαση της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει. Τον παρουσιάσατε σαν να πεθαίνει και ό,τι περισσότερο άξιζε να είναι η ισοπαλία. Ακόμα και αν δεν τον συμπαθεί ο δημοσιογράφος που έκανε την μετάδοση, δεν θα έπρεπε να γίνει μία τόσο στρεβλή παρουσίαση», είπε
Παράλληλα μίλησε και για δημοσιογράφους που ήθελαν να «φύγουν» τον Ferreira: «Υπάρχει αντιπάθεια προς τον Ferreira. Ξέρω για δημοσιογράφους που προσπάθησαν να πετύχουν αλλαγή προπονητή και συζητούσαν με παίκτες για πιθανούς αντικαταστάτες»!

sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: