ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!!! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10:00 πμ

-Στους δρόμους οι Γρεβενιώτες αντιδρώντας στην εξίσωση της τιμής του πετρελαίου!!!
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις κατέρχεται την ερχόμενη Πέμπτη σύσσωμη η Γρεβενιώτικη κοινωνία, αντιδρώντας έντονα στην ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης να εξισώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα πετρέλαια θέρμανσης και κίνησης.
Αυτό αποφασίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

   Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμος Γρεβενών, καθώς και εκπρόσωποι των ακόλουθων φορέων: του Εργατικoύ Κέντρου, του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Παραρτήματος Γρεβενών του ΤΕΕ, του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής, του Σωματείου Πρατηριούχων κα.
Αναλυτικότερα αποφασίστηκε, η μαζική κινητοποίηση της τοπικής αγοράς των Γρεβενών και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης με το κλείσιμο των καταστημάτων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας το πρωί της ίδιας μέρας.
Κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων ήταν η αναγκαιότητα της μαζικής συμμετοχής καθώς το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης καίει όλα τα Γρεβενιώτικα νοικοκυριά, τους συνταξιούχους, τις επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους.
Παράλληλα στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και η πρόταση να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση και τα σχολεία της πόλης των Γρεβενών, πρόταση που θα εξετασθεί κατά πόσο είναι δυνατόν να υλοποιηθεί. Την ίδια ημέρα θα παραμείνει κλειστός ο Δήμος Γρεβενών, ενώ οι βενζινοπώλες της πόλης εξετάζουν το ενδεχόμενο να συγκεντρώσουν τα βυτία τους στο χώρο της συγκέντρωσης. Οι οριστικές αποφάσεις για τις ακριβείς κινήσεις που θα γίνουν αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ώρες.
Με απόφασή τόσο του Εμπορικού Συλλόγου όσο και του Σωματείου Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων , θα συσταθούν ειδικά κλιμάκια ενημέρωσης και περιφρούρησης των κινητοποιήσεων τα οποία θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη ώστε να παροτρύνουν τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες να διατηρήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους, ενώ παράλληλα θα πιέσουν ώστε κάτι ανάλογο να συμβεί και στα πολυκαταστήματα της περιοχής.
Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και στους Νομούς Καστοριάς και Φλώρινας.









ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: