ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

168 προσλήψεις στη ΔΕΗ

Την κάλυψη 168 θέσεων προκήρυξε η ΔΕΗ προκειμένου να καλύψει ανάγκες των υπηρεσιών της σε διάφορες πόλεις. Ειδικότερα, οι θέσεις που αφορούν Μονάδες Διεύθυνσης Πωλήσεων κατανέμονται ως εξής:Περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης: 48 θέσεις με οκτάμηνες συμβάσεις εκ των οποίων: 20 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ και 11 διοικητικών γραμματέων ΔΕ για τη Θεσσαλονίκη, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Εδεσσα, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για τα Γιαννιτσά, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για το Κιλκίς, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για τον Πολύγυρο, δύο λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για τα Μουδανιά, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Κοζάνη, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Πτολεμαΐδα, δύο λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Ξάνθη, μία λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Καβάλα, τρεις λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Κομοτηνή και τρεις λογιστικού – διοικητικού ΔΕ για την Αλεξανδρούπολη.
Περιφέρεια Αττικής: 20 θέσεις διοικητικών γραμματέων ΔΕ και 28 λογιστικού – διοικητικού ΔΕ.
Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας: έξι θέσεις λογιστικού – διοικητικού ΔΕ και οκτώ διοικητικών – γραμματέων για τη Λάρισα με οκτάμηνες συμβάσεις.
Περιφέρεια Πελοποννήσου: οκτώ θέσεις διοικητικών γραμματέων ΔΕ και 10 θέσεις λογιστικού – διοικητικού ΔΕ με οκάμηνες συμβάσεις.
Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου: 12 θέσεις λογιστικού – διοικητικού ΔΕ με οκτάμηνες συμβάσεις. Για όλες τις παραπάνω θέσεις, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 2 Νοεμβρίου.
ΥΗΣ Πολυφύτου (στο νομό Κοζάνης): τρεις θέσεις εκ των οποίων: δύο μηχανοτεχνιτών ΔΕ και μία ηλεκτροτεχνίτη ΔΕ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 28 Οκτωβρίου.
ΑΗΣ Κομοτηνής: τρεις θέσεις μηχανοτεχνιτών ΔΕ και μία θέση ηλεκτροσυγκολλητή ΔΕ με οκτάμηνες συμβάσεις. Για πληροφορίες σχετικά με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο:25310/60.200.
ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα: 15 θέσεις για 60 ημερομίσθια. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 29 Οκτωβρίου.
Συγκρότημα Νέστου (ΥΗΣ Θησαυρού στο Παρανέστι): τρεις θέσεις για 60 ημερομίσθια. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου.
ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου (στο Κερατσίνι): τρεις θέσεις για 60 ημερομίσθια. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει σήμερα.
Δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dei.gr.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: