ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Απεργία σε Μετρό και ηλεκτρικό σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου!!!

Αντιμέτωποι με νέα ταλαιπωρία θα βρεθούν όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν το πρωί της Τρίτης με συρμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).
Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης θα πραγματοποιηθεί προειδοποιητική στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09.00 το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση συνασπισμού στην προσπάθεια που κάνει για τη δημοσιονομική εξυγίανση.
«Χειρόφρενο» σηκώνουν οι ιδιοκτήτες ταξί την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, σε όλες τις περιοχές της χώρας, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης συνασπισμού στον τομέα της Οικονομίας.
Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 08.00 το πρωί ως τις 17.00 το απόγευμα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταξί, «ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα που σχεδίασαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και Τρόικα».
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με την συμμετοχή και του ΣΑΤΑ στις 11.30 το πρωί επί της οδού Μητροπόλεως 42.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: