ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η Βουγιουκλάκη διατηρούσε δεσμό με τον Πάγκαλο το 1965; (video)

Σοκ προκάλεσαν οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με βάση τις οποίες η Αλίκη Βουγιουκλάκη διατηρούσε δεσμό με τον Θόδωρο Πάγκαλο το 1965.
Σοκ προκάλεσαν οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με βάση τις οποίες, ο Θόδωρος Πάγκαλος διατηρούσε δεσμό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Σύμφωνα μάλιστα με την Le Monde, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να

επιβεβαίωσε άτυπα τον δεσμό του με τη γνωστή ηθοποιό, στα παρασκήνια του Γαλλικού καναλιού όπου είχε κληθεί να δώσει την γνωστή συνέντευξη στην οποία είχε μιλήσει για τους αγανακτισμένους.
Μάλιστα, σάλο προκαλεί και η ημερομηνία σύναψης του εν λόγω δεσμού, καθώς σύμφωνα πάντα με την Le monde, αυτός ξεκίνησε στα μέσα του 1965 και ολοκληρώθηκε (πολιτισμένα) το 1971, σε μία περίοδο, δηλαδή, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ένα απλό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους κώδικες του πιο χρησιμοποιούμενου λεξάριθμου (πληροφορίες για τον τρόπο υπολογισμού, στην περιγραφή), το γνωστό σύνθημα του κινήματος των αγανακτισμένων «άντε …. Πάγκαλε» βγάζει 1254 πόντους, όσους δηλαδή και η φράση «χαζουχαρούμενη τέχνη σε δύσκολους καιρούς» που αποτελεί αναμφίβολα, ένα χαρακτηριστικό της διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού.
Δείτε το βίντεο με τον φημολογούμενο δεσμό ανάμεσα σε Πάγκαλο-Βουγιουκλάκη:

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: