ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πωλήθηκε εργοστάσιο αυτοκινήτων για ... 1 ευρώ!

Για το απίστευτο ποσό του ενός μόλις ευρώ πούλησε το εργοστάσιό της στην Ολλανδία η Mitsubishi. Η ιαπωνική εταιρεία αποσύρθηκε από τις εγκαταστάσεις NedCar στην πόλη Born έναντι του συμβολικού αυτού ποσού, με τη δέσμευση όμως ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα απολύσει κανέναν από τους 1.500 εργαζομένους.
Το εργοστάσιο ανήκει πλέον στην VDL Group, με τα Colt και Outlander, τα οποία κατασκευάζονται ακόμα εκεί, να σταματούν την παραγωγή τους στα τέλη του έτους. Από το 2014, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα παράγονται αυτοκίνητα της Mini, με τη δυναμικότητα να ανέρχεται σε 200.000 οχήματα ετησίως.
Η Mitsubishi, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω συμφωνία τής κόστισε περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρώ, αποφάσισε να αποσυρθεί εξαιτίας των μεγάλων απωλειών που είχε από τη συρρίκνωση της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου, αλλά και του γεγονότος ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη τα επόμενα δύο χρόνια.

zougla.gr 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: