ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Λευκάδια - Ένωση Απ. Παύλου 2-1 (video)

Λύγισαν την Ένωση τα Λευκάδια!!!
Τα Λευκάδια πήραν το πρώτο τοπικό ντέρμπι της Δ' Εθνικής. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, επικράτησαν με 2-0 της Ένωσης Αποστόλου Παύλου και ζευγάρωσαν τις νίκες τους.
Αγωνιστικά, τα Λευκάδια πίεσαν στα πρώτα λεπτά κι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του...

Παπαστεργίου μέσα από την περιοχή στο 6', μετά από στρώσιμο του Συμπεθέρη. Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι εγκατέλειψαν την πίεση και έκλεισαν όλους τους χώρους για να μην αφήσουν διαδρόμους στους φιλοξενούμενους. Στο 27' παραλίγο να γίνει το 2-0 όταν ο Σαλέπης γύρισε επικίνδυνα προς τα πίσω στον Σταματέλο και χρειάστηκε η προβολή του τερματοφύλακα της Ένωσης για να μην παραβιαστεί η εστία των φιλοξενούμενων.
Στο 30' και στο 36' η Ένωση είχε δυο καλές φάσεις για το 1-1. Στο 30' η κεφαλιά του Θεοδωρίδη, μετά από σέντρα του Ηλιάδη, πέρασε άουτ όπως και το σουτ του Ζαρογιάννη μέσα από την περιοχή στο 36'. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Πέτγαζλης έκλεψε από τον Τσακαλίδη, μπήκε στην περιοχή της Ένωσης αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον Σταματέλος.
Στο πρώτο μέρος η Ένωση δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκε για την μη αποβολή του Μπρέγου.
Στην επανάληψη το Μακροχώρι απείλησε με σουτ του Ηλιάδη στο 46' αλλά τα Λευκάδια απάντησαν με τον Παπαδόπουλο στο 66'. Το 2-0 σημειώθηκε στο 79' μετά από κεφαλιά του Πίτου σε κόρνερ του Συμπεθέρη. Η Ένωση μείωσε στο 88' με σέντρα σουτ του Σαλέπη.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος, Κοτζαχρήστος Κουβατσίδης, Πασχώνης, Μπρεγκου (74' Πετρίδης), Πίττος, Συμπεθέρης, Σπυριδωνίδης (20' Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου, Καλαιτζίδης, Πέτγαζλης (46' Μαριορίδης)
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: Σταματέλος Σπ., Σαρηγιαννιδης, Ζαγοριάννης, Σαλεπής, Συμεωνίδης, Γεωργίου (85' Τσακαλίδης Γ.), Τσακαλίδης Τ., Θεοδωρίδης (66' Ξαγοράρης), Ηλιάδης, Βελίδης, Βούλγαρης (66' Μαυριδόγλου)

inspor.gr

Παρακολουθείστε σε βίντεο τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού Λευκάδια - Ένωση Απ. Παύλου 2-1 

naousanews.gr
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: