ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. για σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν το βράδυ στα βορειοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, με τάσεις ενίσχυσης στην περιοχή των Κυθήρων σε ισχυρούς.
Αναλυτικά
Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα μέτριοι.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Αργά τη νύχτα θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Zougla.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: