ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ποιος κολοσσός απολύει 2.000 εργαζομένους;

Ποιος κολοσσός στον τομέα της τηλεφωνίας και της τεχνολογίας πρόκειται να απολύσει 2.000 εργαζομένους; Ποιο το προσδοκώμενο κέρδος;
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα εργοστάσιο της εταιρείας ...Sony στην Ιαπωνία, πρόκειται να απολύσει συνολικά, περίπου 2000 εργαζομένους αποταμιεύοντας με αυτό τον τρόπο 385 εκατ. δολλάρια. Το εργοστάσιο της πόλης Μινοκάμο, της νομαρχίας Γκίφου, έχει 840 υπαλλήλους που ασχολούνται με την τοποθέτηση φακών σε ψηφιακές μηχανές και κινητά τηλέφωνα.
Η Sony ανακοίνωσε πως αυτές οι λειτουργίες θα μεταφερθούν σε άλλα εργοστάσια. Αυτές οι περικοπές σε συνδυασμό με απολύσεις στα κεντρικά της εταιρείας θα αγγίξουν τις 2000 θέσεις εργασίας.
Οι μισές από τις περικοπές αφορούν θέσεις εργασίας που δεν έχουν σχέση με την κατασκευή.
Τα κέρδη της εταιρείας έπεσαν δραματικά ύστερα από την καταστροφή σε περιοχή της Ιαπωνίας το Μάρτιο του 2011 αλλά και από άλλους παράγοντες, ενώ εκπρόσωποι της Sony δηλώνουν πως οι απώλειες της εταιρείας, που μετρά ήδη 66 χρόνια λειτουργίας, έφτασαν τα 457 δισεκατομμύρια γιεν, δηλαδή περίπου 5, 7 δισεκατομμύρια δολλάρια.

fimes.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: