ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Προκριματικά Μουντιαλ 2014: Ελλάδα – Βοσνία 0-0 (video)

Ισόπαλη χωρίς γκολ ήρθε η Εθνική ομάδα με τη Βοσνία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, καθώς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φάνης Γκέκας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε κενή εστία χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι Βόσνιοι ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 24′ ο Μανιάτης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Misimovic. Στο 33′ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Τοροσίδη.
Στο δεύτερο μέρος, η σπουδαιότερη ευκαιρία για την Εθνική ήρθε στο 78′ με τον Begovic να νικά σε τετ α τετ τον Σαλπιγγίδη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη, που συμπλήρωσε 121 συμμετοχές και έγινε ο πρώτος στη σχετική λίστα, ξεπερνώντας τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα:
Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς (Καραγκούνης 67′), Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (Μήτρογλου 80′), Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας (Σαλπιγγίδης 57′).
Βοσνία: Begović, Spahić, Mujdža, Vranješ, Misimović, Medunjanin ( Ibričić 74′), Salihović, Lulić (Stevanović 75′), Zahirović, Ibišević, Džeko
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Ελλάδα – Βοσνία 0-0


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: