ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις (22:00 ΕΤ1)

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ψυχολογία και ας έρχεται από μεγάλο στραπάτσο στην Πόλη με την Εφές Πίλσεν που έκανε κάκιστη εμφάνιση με αποκαρδιωτική ειδικά στην άμυνα. Αλλά όλα ξεχάστηκαν με το μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα και έτσι... περιμένει και κόσμο σήμερα. Θέλει στην ευρωλίγκα να παίρνει τα εντός έδρας παιχνίδια.
Η Ζαλγκίρις όπως είχαμε πει είναι πολύ επικίνδυνη φέτος με τις εξαιρετικές μεταγραφές με έμπειρους διεθνείς Λιθουανούς και με τον ισπανό Πλάθα στον πάγκο που ο Ρομανόφ ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της ομάδας δεν μπλέκει στα πόδια του! Έτσι ηΖαλγκίρις όχι άδικα θέλει και πλέι οφ φέτος και έδειξε τα ...δόντια της καθώς πήρε δίκαια μεγάλο διπλό στην Ισπανία με τηνΚάχα. Και μάλιστα φέτος παίζει και άμυνα και δεν αγχώθηκε στο 62-64 όταν μείωσε η αντίπαλός της από το -10.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα κερδίζει αλλά θέλει προσοχή η Ζαλγκίρις που πάντως έχει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καλύτερα Νο Bet αφού είναι ματς που μπορεί να πάει 15π και να γίνει και θρίλερ.

basketblog.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: