ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αυτή είναι η 23χρονη Αγγλίδα μοντέλο που φέρεται να χώρισε τον Σισέ ( pics&vid )

Mετά απο επτά χρόνια γάμου ο άσσος των γηπέδων Τζιμπρίλ Σισέ χώρισε την σύζυγό του,Τζούντ Λίτλερ είναι πλέον επίσημος, καταγεγραμμένος και επιβεβαιωμένος. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι αν το γιατί, έχει να κάνει (και) με την παρουσία τρίτου προσώπου.
Μπορεί και τα δυο μέλη του πρώην ζεύγους Σισέ να αρνούνται ότι έχουν παράλληλες σχέσεις (κάτι λογικό, αφού υπάρχουν παιδιά στην μέση), αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη Βρετανία δείχνουν τον μεν Τζιμπρίλ μαζί με το καυτό μοντέλο Ρόζι Ροφ και την δε Τζούντ με τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ.


Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real News που επαναφέρει το θέμα που είχε προκύψει πριν από λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησαν φωτό του Σισέ μαζί με την Ρόζι στο Μαϊάμι. Σε μια από τις οποίες μάλιστα φαίνεται να πίνει κοκτέιλ από το ποτήρι της.
Η ίδια η Ρόζι, που έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μετά την είδηση για το διαζύγιο ως πιθανή αιτία του, είναι μια 23χρονη πρώην αθλήτρια του βόλεϊ με έφεση στις γυμνές φωτογραφήσεις και μεγάλο ατού τους γλουτούς της.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: