ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΠΡΟΣ: Μια 34χρονη βγήκε στην πορνεία μαζί με το βρέφος της

Μπροστά σε μια πρωτοφανή όσο και θλιβερή εικόνα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν προχθές βράδυ σε επιχείρηση πάταξης της πορνείας στη Λεμεσό.
Νεαρή από τη Ρουμανία είχε στο χώρο της δουλειάς της και το λίγων μηνών βρέφος της, το οποίο παρέδωσε για φύλαξη στη μαστροπό της όταν...

κλήθηκε να εξυπηρετήσει πελάτη.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μικρό ξενοδοχείο της Λεμεσού όπου, με βάση την πληροφορία που είχε δοθεί στην Αστυνομία, 46χρονη Ελληνίδα προωθούσε στην πορνεία νεαρές αλλοδαπές. Συνεργάτης της Αστυνομίας, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να «δεθεί» η υπόθεση, φτάνοντας στο εν λόγω ξενοδοχείο, ήρθε αντιμέτωπος με την 46χρονη από την Ελλάδα και 34χρονη Ρουμάνα η οποία εκείνη την ώρα κουνούσε μέσα στο καροτσάκι το βρέφος της προσπαθώντας να το νανουρίσει.
Αφού έγινε η διαδικασία της συμφωνίας με την 46χρονη για το ποσό των 60 ευρώ, η 34χρονη ανέλαβε να εξυπηρετήσει τον πελάτη αφήνοντας για φύλαξη το μωρό στη συνεργάτη της. Η συνέχεια βέβαια δόθηκε με την αποκάλυψη της αστυνομικής ιδιότητας του πελάτη και τη σύλληψη των δύο γυναικών που, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, αν και διαμένουν στη Λάρνακα, μεταφέρουν τακτικά τη δραστηριότητά τους και στη Λεμεσό.
Και οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 4 ημέρες για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας. Σε κατάθεσή τους παραδέχτηκαν ότι επιδίδονταν στην πορνεία επικαλούμενες τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αφού έγιναν οι ενδεικνυόμενες διαδικασίες μέσω του Γραφείου Ευημερίας, αποφασίστηκε η μεταφορά και φιλοξενία της 34χρονης και του μωρού της σε ξενοδοχείο υπό την επίβλεψη κοινωνικής λειτουργού, ενώ η 46χρονη Ελληνίδα τέθηκε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: