ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Νέα “παπαδιά” στη Λαμία – Τον σκότωσε με τον εραστή της!

Μετά την υπόθεση στην Ηλεία πρίν απο ένα μήνα και την δολοφονία του ιερέα από την παπαδιά και τον εραστή της και άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό φαίνεται πως εκτυλίχθηκε στην Λαμία αυτήν την φορά.
Ο άτυχος...

Μιλτιάδης Δράμαλης, 45 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του στο διαμέρισμά του επί της οδού Τυμφρηστού, ενώ το προηγούμενο βράδυ η σύζυγός του είχε κοιμηθεί στο σπίτι του από κάτω ορόφου.
Η σύζυγός του τον εντόπισε την επόμενη ημέρα άγρια δολοφονημένο, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως η ίδια μαζί με τον επί πολλά χρόνια εραστή της είναι υπεύθυνη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του άτυχου πατέρα δύο παιδιών.
Όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr ο άνδρας δολοφονήθηκε αφού τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου (φλόπερ) και στην συνέχεια τον πυροβόλησαν.
Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή δεν προσανατολίστηκε στο ενδεχόμενο ληστείας παρά τις προσπάθειες της γυναίκας να τους οδηγήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ωστόσο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατά την ανάκριση η 42χρονη έσπασε και ομολόγησε πως μαζί με τον επί πολλά χρόνια εραστή της, σιδηρουργό στο επάγγελμα δολοφόνησαν τον σύζυγό της.
Τελικά η Αστυνομία εξιχνίασε το έγκλημα αφού η σύζυγος ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη της και μαζί με τον εραστή της έχουν συλληφθεί
blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: