ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται ότι έχει να κάνει 7 χρόνια sex!!!

Και δεν έγινε καλόγερος ακόμα!!! και μάλιστα όπως παραδέχτηκε δεν του λείπει καθόλου και δεν το σκέφτεται λεπτό...
Μιλάμε φυσικά για τον... Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου δήλωσε τα εξής": Δεν σκέφτομαι καν το sex. Έχω να κάνω sex από τότε που χωρίσαμε με τη γυναίκα μου, πριν από 7 χρόνια, και δεν μου λείπει καθόλου. Διότι εγώ, για να κάνω sex, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένος. Και αυτή την περίοδο δεν είμαι. Αλλά ούτε και θέλω. 
Τι; Να ξαναβάλω άγχος στο κεφάλι μου; 
Οι σχέσεις έχουν τα προβλήματά τους κι εγώ, έτσι όπως είμαι τώρα μόνος μου, περνάω πολύ πιο όμορφα. Εγώ πάνω απ όλα έβαζα τη δουλειά μου. Ούτε καν το σκέφτομαι το sex. Δεν υπάρχει! 
Εμένα μου φτάνει που έχω πολύ καλούς φίλους. Να, για παράδειγμα φέτος το καλοκαίρι, έκανα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. 
Πήγα στη Μακεδονία και φιλοξενήθηκα από fans μου που με αγαπάνε. Κολυμπήσαμε, πήγαμε βόλτες, γελάσαμε, διασκεδάσαμε. Καλύτερο κι από sex είναι αυτό, πίστεψέ με". ενώ συνεχίζει λέγοντας πως ο έρωτας δεν έχει φύλο "Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Όταν νιώσεις ερωτευμένος - είτε με άντρα είτε με γυναίκα – απ’ τη στιγμή που εσύ αισθάνεσαι ευτυχισμένος πρέπει να το ζήσεις. Δεν είναι σωστό να καταπιέζεσαι. 
Κι η αλήθεια είναι ότι εμένα με ερωτεύονταν και άντρες και γυναίκες. 
Είχα επικοινωνία με όλους,αλλά πάντα στο φιλικό."


athensbars.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: