ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Γιαγιά έκοψε και τα δύο χέρια του 8-μηνών εγγονού της

Ένα μωρό 8 μηνών αναρρώνει στο νοσοκομείο αφότου η γιαγιά του, του έκοψε τα δύο του χέρια.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν η γιαγιά φρόντιζε το κοριτσάκι, ενώ οι γονείς της ήταν στη δουλειά στην επαρχία... Shandong της Κίνας.
Το κίνητρο της γιαγιάς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, επειδή η ίδια παραμένει σε κώμα από το περιστατικό, αφότου προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Ένας γείτονας, ο οποίος είδε το περιστατικό και συνόδευσε την μητέρα και το παιδί στο νοσοκομείο, δήλωσε:
"Είδα τη γυναίκα που επέστρεψε στο σπίτι μετά τη δουλειά νωρίς το απόγευμα, αλλά μόνο 10 λεπτά αργότερα έτρεχε κρατώντας το μωρό της, που ήταν καλυμμένο με αίματα."
"Τα χέρια του μωρού είχαν φύγει."
"Η μητέρα κάλεσε τον σύζυγό της, ζητώντας του να πάει πίσω στο σπίτι για να πάρει τα χέρια του παιδιού τα οποία ήταν σχεδόν ψιλοκομμένα."
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν τα χέρια του κοριτσιού μπορούν να σωθούν από τους γιατρούς οι οποίοι πραγματοποίησαν ένα 12ωρο χειρουργείο για να προσπαθήσουν να τα επανατοποθετήσουν.
Εάν το χειρουργείο είναι επιτυχές, είναι πιθανό το οκτώ μηνών κοριτσάκι να χρειαστεί περαιτέρω διαδικασίες για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: