ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Απόψε στις 8 το βράδυ Παναθηναϊκός - Λάτσιο

Γιατρειά αναζητάει απόψε το βράδυ (20:00 Ant-1) ο Παναθηναϊκός. Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλουν να...
αφήσουν πίσω τις απογοητευτικές εμφανίσεις τους στη Superleague και κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο θα επιδιώξουν να κάνουν τη μεγάλη επιστροφή.
Το κίνητρο των "πρασίνων" απέναντι στη Λάτσιο, φυσικά και δεν είναι μόνο ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό καθώς η κατάσταση στον 10 όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός, επιτρέπει στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα να κάνει όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Μετά από δύο αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση με έναν βαθμό (ισοπαλία με Τότεναμ) και η απόσταση από την πρωτοπόρο σημερινή αντιπαλό του είναι μόλις...μια νίκη μακριά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με μια έκπληξη καθώς στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται η σκέψη χρησιμοποίησης του Τάσου Λαγού ή του Σπύρου Φουρλάνου. Αν αγωνιστεί τελικά ο Λαγός, τότε θα παίξει δίπλα στον Βιτόλο και δίπλα στον Ζέκα.
pamesports.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: