ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η Aegean εξαγοράζει την Olympic Air

Στα «χέρια» της Aegean Airlines περνάει από σήμερα Δευτέρα το 100% της «Olympic Air» αντί ποσού 72 εκατ.ευρώ .
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες μεταβίβασης, η Οlympic Air θα καταστεί θυγατρική της εισηγμένης Aegean. Οι δυο αεροπορικές εταιρείες θα διατηρήσουν η καθεμιά το... όνομα και τα σήματα τους καθώς και διακριτό πτητικό έργο, στόλο και προσωπικό.
Ουσιαστικά η μόνη κοινή σύμπραξη των δύο εταιρειών θα είναι οι διοικητικές εταιρείες, οι οποίες θα ενοποιηθούν με το γνώμονα να προκύψουν οι απαραίτητες οικονομίες κλίμακας και η βελτιστοποίηση στην αξιοποίηση στόλου και δικτύου ώστε να υπάρξει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των των επιβατών τόσο εντος της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.
Να σημειωθεί τέλος ότι η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της από τις Αρχές Ανταγωνισμού, βάσει της οποίας θα προσδιορισθεί και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ενώ η πλήρη συγχώνευση των δύο εταιρειών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε ένα εξάμηνο.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: