ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Λύκειο Ελασσόνας: Σε Big Brother το μετέτρεψε ο λυκειάρχης βάζοντας κάμερες


Οι μαθητές του Λυκείου Ελασσόνας, αντιδρώντας στην τοποθέτηση κρυφών καμερών από το Λυκειάρχη και την προσαγωγή δυο συμμαθητών τους χθες στο Αστυνομικό Τμήμα, κατέλαβαν σήμερα το σχολικό κτήριο.
Ο λυκειάρχης και ο γυμνασιάρχης στην Ελασσόνα επιχείρησαν να προστατεύσουν το σχολεία τους, με την τοποθέτηση καμερών, καθώς στο παρελθών είχαν ...
υποστεί ζημιές λόγω καταλήψεων. Ωστόσο, παρέλειψαν να ενημερώσουν για την ύπαρξη τους την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Οι δυο μαθητές, εντοπίστηκαν στην αυλή του λυκείου, ενώ επιχειρούσαν να το καταλάβουν αντιδρώντας στην λειτουργία των καμερών. Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ενημερώθηκαν για το γεγονός, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο μαθητές μετά από καταδίωξη και τους ακινητοποίησαν προτάσσοντας το υπηρεσιακό περίστροφο, αλλά, από την ΕΛ.ΑΣ. η διάσταση αυτή διαψεύδεται. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν σε τοπικά στελέχη εκπαίδευσης, οι μαθητές οδηγήθηκαν στο Τμήμα για ταυτοποίηση των στοιχείων τους και όταν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μαθητές, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το γεγονός, καταγγέλθηκε και στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Αθαν. Μαργαριτόπουλο, ο οποίος όχι μόνο δεν είχε ενημερωθεί για την τοποθέτηση καμερών, αλλά διαπίστωσε ότι δεν είχε τηρηθεί και η προβλεπόμενη διαδικασία ζητώντας την άμεση διακοπή λειτουργίας του συστήματος.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: