ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδας

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί ...σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού η κλήρωση για τους αγώνες των πρώτων τεσσάρων φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2012-13.
Στην πρώτη φάση (23, 24 και 25 Οκτωβρίου) θα λάβουν μέρος οι 25 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και οι 21 της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Θα διεξαχθούν συνολικά 23 απλοί αγώνες. Η κλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης θα διεξαχθεί με δύο κληρωτίδες. Στη μία θα τοποθετηθούν οι ομάδες της... Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και στην άλλη οι ομάδες της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι πρώτοι 21 αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ των ομάδων Γ΄ και Β΄ Εθνικής στην έδρα των ομάδων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι υπόλοιποι 2 αγώνες με τις τελευταίες 4 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη.

Στη δεύτερη φάση (30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου) θα συμμετάσχουν οι 23 νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την 1η φάση. Οι πρώτες 14 ομάδες που θα κληρωθούν θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε 7 απλούς αγώνες στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται πρώτη. Θα προκριθούν οι επτά νικήτριες ομάδες. Οι υπόλοιπες εννέα ομάδες προκρίνονται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Στους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια, ο νικητής θα αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

Η τρίτη φάση (28, 29 Νοεμβρίου και 12, 13 Δεκεμβρίου - επαναληπτικοί 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου) περιλαμβάνει τις 16 ομάδες που θα προκριθούν από τους αγώνες της 2ης φάσης και τις 16 ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Σε κάθε αγώνα θα συμμετέχει μία ομάδα Β΄ ή Γ΄ Εθνικής και μία ομάδα Σούπερ Λίγκας. Η κλήρωση των αγώνων της 3ης φάσης θα διεξαχθεί με τρεις κληρωτίδες. Στη μία θα τοποθετηθούν οι νικήτριες ομάδες της 2ης φάσης. Στη δεύτερη κληρωτίδα οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Στην τρίτη κληρωτίδα θα τοποθετηθούν 32 κλήροι: 16 με την ένδειξη ομάδα Β΄ ή Γ΄ Εθνικής και 16 με την ένδειξη ομάδα Σούπερ Λίγκας. Πριν από την κλήρωση για κάθε ζευγάρι της 3ης φάσης ο κλήρος της 3ης κληρωτίδας θα καθορίζει την γηπεδούχο ομάδα της 1ης αγωνιστικής. Θα διεξαχθούν 16 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

Στην 4η φάση (9, 10, 16, και 17 Ιανουαρίου 2013 - επαναληπτικοί αγώνες: 23, 24, 30 και 31 Ιανουαρίου 2013) θα λάβουν μέρος οι 16 νικήτριες ομάδες που θα αναδειχθούν από τους αγώνες της 3ης φάσης. Θα διεξαχθούν οκτώ διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: