ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Καιρός με βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας!!!

Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από...

9 έως 26 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 στην Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Αναλυτικά
Αττική
Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους προβλέπονται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί ενισχυόμενοι σταδιακά στον Ανατολικό Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό σε σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη
Καλό καιρό και περιορισμένη τοπικά ορατότητα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα θαλάσσια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Πελοποννήσου. Το πρωί η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων σε ορεινές περιοχές κυρίως της Πελοποννήσου το μεσημέρι και το απόγευμα. Τοπικά η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Zougla.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: