ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο αδελφός του Κασιδιάρη έβγαλε όπλο και απείλησε πολίτη σε εστιατόριο!!!

Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον αδελφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος φέρεται να έβγαλε όπλο και να απείλησε πελάτη του καταστήματος επειδή τον... αγριοκοίταξε.
Ο αδελφός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είναι ανθυπολοχαγός στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κ. Γκίνης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για ποινικές ευθύνες.
Σύμφωνα με tovima.gr το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν κάποια στιγμή, ο ανυπολοχαγός νόμισε ότι ένα άτομο από διπλανό τραπέζι τον κοίταξε περίεργα. 
Κατά μαρτυρίες.
Ο αδελφός του βουλευτή πλησίασε το τραπέζι, ζήτησε τον λόγο και στη συνέχεια, κατά αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε ένα πιστόλι που είχε μαζί του και το όπλισε. Ακολούθησε η κλήση στην Αστυνομία, η οποία και τον προσήγαγε, σχηματίζοντας δικογραφία εναντίον του.
Πλέον την υπόθεση χειρίζεται ο αρμόδιος στρατιωτικός εισαγγελέας που θα πραγματοποιήσει ποινική αξιολόγηση και θα κρίνει περί της απόδοσης ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών.
blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: