ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ποιος εκδίδει νέα καθημερινή εφημερίδα τον Νοέμβριο;

«Γεννητούρια» θα έχουμε σύντομα στον ημερήσιο Τύπο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα εφημερίδα θα βγαίνει κάθε μέρα στα περίπτερα με εκδότη τον Αντώνη.... Δελλατόλα. Ο χρόνος έκδοσης προσδιορίζεται περί τα τέλη Νοεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε ότι στο υπό έκδοση ημερήσιο φύλλο θα εργάζονται περίπου 50 δημοσιογράφοι. Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνεται μια μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων προερχόμενων από την «Ελευθεροτυπία».
Από όσα μέχρι στιγμής είναι γνωστά, η εφημερίδα θα κινείται στον χώρο της «όλης Αριστεράς» με στόχο να αποτελεί μια φωνή κατ' εξοχήν πολιτική, με ανάλυση και άποψη, έντονα παρεμβατική σε όλο το εύρος των μεγάλων πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων όσο και στον πολιτισμό.
Τη σχεδιαστική αλλά και δημοσιογραφική έμπνευσή της, όπως μαθαίνουμε, την αντλεί από το μοντέλο της Liberation, χωρίς όμως να αποτελεί «αντίγραφο» της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας.
Συνεπώς ο στόχος της δεν θα είναι να προσφέρει στους αναγνώστες απλώς μια καταγραφή των ειδήσεων, αλλά κυρίως μια σφαιρική οπτική, η οποία θα χρησιμοποιεί την είδηση ως αφορμή για να παρουσιάζει κάθε μέρα μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Τις επόμενες μέρες προφανώς θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά και τότε θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της νέας εφημερίδας.

seleo.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: