ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αποχώρησε ο Διοικητής και το μάχιμο προσωπικό – Τέλος από σήμερα η Σχολή Αστυνομίας Γρεβενών

Ένα μεγάλο πλήγμα στην τοπική οικονομία αλλά και απαξίωση του Νομού μας. Έρχονται χειρότερα;
Από σήμερα  Δευτέρα έπαψε και τυπικά να λειτουργεί η Σχολή Εκπαιδεύσεως Αστυνομικών στην πόλη των Γρεβενών, μετά από μία αδιάλειπτη λειτουργία...
21 ετών.
Η Σχολή ήταν ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας από τα πρώτα χρόνια της μεταπολιτεύσεως και ιδρύθηκε το 1991 επί... βουλευτικής θητείας του κ.Νίκου Τζήρου.
Η προσφορά της Σχολής αλλά και των δόκιμων αστυνομικών, των εκπαιδευτών και του υπόλοιπου Διοικητικού μηχανισμού της Σχολής ήταν πράγματι μεγάλη  για το Νομό μας.
Δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για την επισκευή του κτηρίου ενώ η νέα πτέρυγα προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ που βρίσκεται στο τέλος της περαίωσης σταμάτησε τις εργασίες.
Όλα δείχνουν, πως για τα Γρεβενά, υπάρχει μία απαξίωση της κυβέρνησης ενώ «ξαφνικά» σίγησαν και οι φωνές διεκδικήσεως.
Δήλωση του π.βουλευτή Γρεβενών κ.Νίκου Τζήρου
Ο π.Βουλευτής κ.Νίκος Τζήρος ερωτηθείς σχετικά για το κλείσιμο της Σχολής Αστυφυλάκων την οποία ο ίδιος ίδρυσε το 1991 είπε:
«Το γεγονός ας το σχολιάσει η κοινωνία των Γρεβενών εγώ θα απαντήσω με τη φωνή ενός βοσκού των Γρεβενών: «Μούγκα στη στρούγκα».

grevenamedia.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: