ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Βοηθός του Ζαρντίμ ο Αντώνης Νικοπολίδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα και αιφνιδιαστικά την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό επιτελείο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ως βοηθός του Πορτογάλου προπονητή.
Ο θρυλικός τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων, Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος τερμάτισε την καριέρα του στον Ολυμπιακό συμπληρώνοντας εφτά σεζόν (2004-2011) και έξι κατακτήσεις πρωταθλημάτων στο μεγάλο λιμάνι, επιστρέφει στον Πειραιά ως μέλος του τεχνικού τιμ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα και αιφνιδιαστικά την πρόσληψη του 41χρονου παλαίμαχου γκολκίπερ ως βοηθό προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Η κίνηση αυτή ήταν ξαφνική, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, πάντως, να έχει σε μεγάλη εκτίμηση την προσωπικότητα του Αντώνη Νικοπολίδη, θεωρώντας τον έναν άνθρωπο ο οποίος θα φέρει την ηρεμία στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια. Παράλληλα, όντας ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά αρκετούς από τους νυν παίκτες των Πειραιωτών, εκτιμάται πως θα συντελέσει στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ αθλητών και προπονητών.
Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει ήδη ξεκινήσει να σπουδάζει προπονητική, έχοντας ως στόχο να βγάλει το σχετικό δίπλωμα. Έχει δηλώσει άλλωστε στο παρελθόν πως σκοπός του είναι να ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Τώρα του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και από αυτό το πόστο, όντας βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία των Νταμπλούχων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή”.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: