ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση στον Διευθυντή της Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών κ. Γεώργιο Νάστο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Δ/ντη της Α/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιο Νάστο, ο οποίος από προφανή υπερβάλλοντα ζήλο προκατέλαβε απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων.
Τον ενημερώνουμε ότι η απόφαση του Δημάρχου αφορά την αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και του Νομικού Προσώπου από τις 9:30πμ. έως το πέρας του ωραρίου.
Ο Δήμαρχος απλά απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και των μαθητών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τιμή του πετρελαίου για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10:00πμ.
Στο μέλλον, όταν με βεβαιότητα οι σχολικές μονάδες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα θέρμανσης, θα κληθεί ο Διευθυντής κ. Νάστος με τον υπερβάλλοντα ζήλο που τον διακρίνει να θερμάνει τα κτίρια δίνοντας λύση ο ίδιος στο πρόβλημα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Γρεβενών

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: