ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αναγνωρίζετε την κυρία που συνοδεύει τον Παπανδρέου;

Τη δική της εκδοχή για το συμβάν με τον Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου δίνει η γερμανική Bild δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες.
Ωστόσο καταφέρατε να αναγνωρίσετε την κυρία που συνοδεύει τον Γιώργο Παπανδρέου; Και όμως είναι η ...

Άντα Παπανδρέου! Η Άντα Παπανδρέου με εμφανώς διαφορετικό πλέον στυλ δείπνησε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου σε εστιατόριο του Βερολίνου όπου και αποδοκιμάστηκαν από φοιτητές.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τονίζουν ότι οι φοιτητές επιτέθηκαν φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό αλλά δεν τον ανάγκασαν να φύγει από το εστιατόριο. Μάλιστα, τονίζουν ότι ο κ. Παπανδρέου απάντησε στη λεκτική επίθεση των φοιτητών με τη φράση «έχω αγωνιστεί για τη δημοκρατία στη χώρα μας» με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από τους λοιπούς πελάτες του εστιατορίου.
Σύμφωνα με τη Bild, οι φοιτητές αποχώρησαν από το εστιατόριο και ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε το δείπνο του κανονικά και έφυγε μετά από μισή ώρα.
«Κάποιοι φοιτητές βρίσκονταν έξω από το εστιατόριο και εξακολουθούσαν να τον περιμένουν» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός επιβιβάστηκε χαμογελώντας σε ένα ταξί και αναχώρησε για το ξενοδοχείο του.
Μάλιστα, δημοσίευσε και τρεις φωτογραφίες από την αποχώρηση του κ. Παπανδρέου.


Star.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: