ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Σενάριο για νέο κεντροδεξιό κόμμα υπό τον Σαμαρά με στελέχη και από το ΠΑΣΟΚ - Πως θα λέγεται;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Aντώνης Σαμαράς θα επιχειρήσει να συγκροτήσει έναν μεγάλο πόλο στον χώρο της Κεντροδεξιάς στον οποίο θα απορροφήσει και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τώρα... βρίσκονται σε ρήξη με την Ιπποκράτους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του νέου κόμματος είναι Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο και υπάρχει η δεύτερη πρόταση να ονομαστεί Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός. Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews το ενδεχόμενο ανασύστασης μιας μεγάλης ευρωπαικής παράταξης-ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα έχει κορμό τη ΝΔ, σκέπτεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αντώνης Σαμαράς στο ταξίδι του στο Βουκουρέστι προ ημερών έκανε λόγο για «αποτυχημένο πολιτικό σύστημα» μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Οραματίζεται μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία θα υπάρξει χώρος και για κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος , η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.
Μάλιστα στις συζητήσεις έπεσαν και τα ονόματα του Γιώργου Φλωρίδη και του Αλέκου Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού έχει ρίξει γέφυρες και με μεμονωμένους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι οποίοι θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό κεντροδεξιό κόμμα.
Τα σενάρια αυτά, τα οποία φαίνονται στην παρούσα συγκυρία λίγο φιλόδοξα ήρθε σήμερα να επικυρώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή αναφωνεί με ενθουσιασμό :
«Ολοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: