ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παππούς βίαζε την κόρη και τα δύο εγγόνια του στο Αγρίνιο!!! ​

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον 67χρονο από χωριό του Αγρινίου που κατηγορούνταν για τον βιασμό του εγγονού και της εγγονής του, που σήμερα είναι ηλικίας 9 και 11 ετών αντίστοιχα.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αφού είχε καταγγελθεί από την μητέρα των παιδιών και κόρη του κατηγορουμένου, που επίσης είχε βιαστεί από τον πάτερα της από το 1985 μέχρι το 1987, οπότε και παντρεύτηκε.
O κατηγορούμενος είπε ότι όλα αυτά είναι σκευωρία της κόρης του για να του αφαιρέσουν την περιουσία του, χωρίς βέβαια να μπορέσει να εξηγήσει τον ιατροδικαστικά αποδεδειγμένο βιασμό των παιδιών.
Η μητέρα, είχε εμπιστευτεί στα χέρια του "πατέρα" της τα δυο παιδιά, όταν αναγκάστηκε να αναζητήσει δουλειά στην Αθήνα. Μόλις έγινε αυτό, δεν άργησε και το μαρτύριο, που έληξε το καλοκαίρι του 2011, όταν έγινε η καταγγελία.
Τελικά, η ποινή που επιβλήθηκε στον 67χρονο, ήταν η ανώτερη δυνατή και συγκεκριμένα 25 χρόνια φυλάκισης , από την οποία αφαιρέθηκε το εννεάμηνο της προφυλάκισης. Κατέθεσαν εννιά μάρτυρες κατηγορίας και δυο υπεράσπισης.

Star.grΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: