ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς!!!

Ποιο κόμμα εκτιμά ο λαός ότι μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση; Ποιον θεωρεί καταλληλότερο πρωθυπουργό; 
Κανένα κόμμα δεν είναι ικανό να βγάλει τη χώρα από την κρίση εκτιμά η πλειοψηφία των πολιτών.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το 43% των ερωτηθέντων (κέρδισε 3 μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει 28% έναντι 29% το Σεπτέμβριο.
Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης (48%) και ακολουθούν: Αλέξης Τσίπρας (41%), Πάνος Καμμένος (40%), Αντώνης Σαμαράς (39%), Αλέκα Παπαρήγα (21%), Νίκος Μιχαλολιάκος (20%) και Ευάγγελος Βενιζέλος (20%, έχασε 9 μονάδες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον Σεπτέμβριο).
Αν γίνονταν σήμερα εκλογές σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάμβανε 48% και η Νέα Δημοκρατία 33%
Οι ερωτηθέντες σε ερώτηση αν θα ψηφιστούν τα νέα σκληρά μέτρα, το το 83% είναι πεπεισμένο πως θα ψηφιστούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το 22% θεωρεί καταλληλότερη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ το 32% των ερωτηθέντων είναι ευχαριστημένο με την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη αντιπολίτευση (33%), με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (15%) και τη Χρυσή Αυγή (14%) να ακολουθούν.
Το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου και το ίδιο ποσοστό (72%) να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.
Το 70% θεωρεί ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και μόνο το 21% πιστεύει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

Public Issue ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΕΕΕΕΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

ΚΑΖΑΚΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΠΑΜ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ