ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αποβλήθηκε από το σχολείο γιατί την βίασαν!!!

Πρωτοφανής τιμωρία της 14χρονης!!!
Σχολείο στην Ινδονησία απέβαλε 14χρονη μαθήτρια την οποία κατηγόρησε ότι «αμαύρωνε την εικόνα του» επειδή είχε πέσει θύμα βιασμού, κατήγγειλε την Τρίτη οργάνωση για την προστασία των παιδιών.
Η μαθήτρια επέστρεψε στο σχολείο τη Δευτέρα και την ώρα που συμμετείχε στην τελετή έπαρσης της σημαίας, ένας καθηγητής της ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους μαθητές ότι αποβάλλεται, εξήγησε ο Αρίστ Μαρντέκα Σιράιτ, πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Επιτροπή για την Προστασία των Παιδιών.
Ο καθηγητής τόνισε ότι η μαθήτρια «αμαύρωσε την εικόνα του σχολείου», τόνισε ο ίδιος.
«Το σχολείο επιδείνωσε τον τραυματισμό της μαθήτριας, ταπεινώνοντάς την μπροστά σε εκατοντάδες συμμαθητές της. Το κορίτσι αυτό έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών. Το σχολείο θα έπρεπε να τη βοηθήσει», τόνισε ο Σιράιτ.
Η οργάνωση προσέφυγε στο υπουργείο Παιδείας εναντίον του σχολείου – ιδιωτικό σε προάστιο της Τζακάρτας – ζητώντας να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του.
Η έφηβη είχε κανονίσει να συναντηθεί με έναν φίλο από το Facebook, αλλά όταν πήγε στο σημείο συνάντησης την απήγαγαν και την κράτησαν όμηρο για μία εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας βιάστηκε από αγνώστους πολλές φορές.


tovima.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: