ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα η Αθήνα γίνεται ροζ!!!

Η Αθήνα γίνεται ροζ για μία μέρα - σήμερα 23 Οκτωβρίου και στέλνει μήνυμα ζωής ενάντια στον καρκίνο του στήθους. Στα ροζ θα ντυθεί σήμερα, Τρίτη, το κέντρο της Αθήνας στέλνοντας μια νότα αισιοδοξίας, αλλά και μήνυμα κατά του... καρκίνου του μαστού!
Πρόκειται για την Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων - Οροσήμων, που διεξάγεται συμβολικά εδώ και μερικά χρόνια, με σκοπό να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες για την σημαντικότητα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.
Από το 1992, η πρωτοβουλία έχει φωτίσει με ροζ χρώμα πάνω από 200 ιστορικά κτίρια σε 70 χώρες, στέλνοντας το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.
Στην Ελλάδα έχουν φωταγωγηθεί μέχρι σήμερα το Ζάππειο, η Αγορά του ΟΑΚΑ, o λόφος του Λυκαβηττού, το Δημαρχείο της Αθήνας, η Τεχνόπολις, ο πύργος του ΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η πλατεία Αριστοτέλους, ο Λευκός Πύργος και η Καμάρα στη Θεσσαλονίκη, το Ενετικό Φρούριο Κούλε στο Ηράκλειο, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο και η πλατεία Σπιανάδα στην Κέρκυρα.

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: