ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δολοφόνησαν τη σύζυγο πρώην υπουργού στο Χαλάνδρι

Εφιαλτικές ώρες έζησε το πρωί της Πέμπτης, ο πρώην υπουργός επί επταετίας Σπύρος Κατσώτας, στο σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Δήμητρος 30, στο Χαλάνδρι.
Δράστες εισέβαλαν στην οικία του και αφού ακινητοποίησαν τον ίδιο και την 71χρονη σύζυγό του, άρπαξαν το ποσό των 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Το τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό στις 17.30 το απόγευμα, όταν ο 85χρονος, κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει τη βοήθεια των γειτόνων του.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την 71χρονη στο σαλόνι, δεμένη χειροπόδαρα.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο θάνατος προκλήθηκε πιθανότατα από ασφυξία, γιατί οι δράστες της είχαν βάλει στο στόμα μια ταινία, ώστε να μην μπορεί να φωνάξει.
Ο ηλικιωμένος άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το πρωί πήγε στο σπίτι τους η οικιακή βοηθός, που είχαν από τον περασμένο Ιανουάριο, ρωσικής υπηκοότητας, 40 ετών χτυπώντας το κουδούνι της εξώπορτας.
Η 71χρονη άνοιξε την πόρτα και είδε ότι η οικιακή βοηθός συνοδευόταν από τον 17χρονο γιο της και έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών.
Σύμφωνα με τις περιγραφές του 85χρονου και οι τρεις μαζί τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στο κρεβάτι του, ενώ δεν μπορούσε να δει τι γίνεται με την σύζυγό του.
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση και αναζητά την 40χρονη και τους άλλους δύο.

Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: